Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Almila Valin Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fotoliu cu masaj integrat Sanyo
2510 €
Brand
Sanyo
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fotoliul cu masaj Sanyo HEC A3700K este incă un model al familiei Sanyo, ce deţine caracteristica inovatoare pe care aceştia au adus-o pe piaţa fotoliilor de masaj, şi anume, poziţia anti-gravitaţie sau gravitaţie zero.

Spătarul şi suportul pentru şezut sunt prevăzute cu mecanisme de înclinare, astfel încât se ajunge într-o poziţie, considerată ideală, în care greutatea corpului este uniform distribuită şi se elimină presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale.
De asemenea, circulaţia sângelui şi a oxigenului în corp se realizează mai eficient, rezultatul fiind diminuarea remarcabilă a afecţiunilor şi durerilor fizice şi o senzaţie de relaxare extremă.
Prin design-ul său simplu, elegant şi fiind îmbrăcat într-un material fin, acest fotoliu se va potrivi oriunde îţ veţi amplasa.

Aşadar, se pare că fotoliul cu masaj Sanyo HEC A3700K întruneşte toate condiţiile şi criteriile pentru a fi considerat un produs de top, fiind alegerea cea mai potrivită când doriţi o îmbunătăţire a sănătăţii proprii sau vă vă relaxaţi.

Livrare gratuita in 2 saptamani. Detalii pe http://www.minipiscine-alma.ro si la 0721093094
Din Gura in Gura